Gang van zaken – Podotherapiepraktijk Basting – Goedereede

Podotherapiepraktijk Basting

Podotherapie Basting

De eerste stap naar goed lopen en bewegen!

Adresgegevens

Charbonstraat 11
3252AE Goedereede

Tel: 0187 498552
E-mail: info@podotherapiebasting.nl

Openingstijden

Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00

Gang van zaken

praktijk podotherapie Basting       bezoek aan de podotherapeut

Wat mee te nemen?

Podotherapie is vrij toegankelijk. Dat wil zeggen dat een verwijsbrief niet strikt noodzakelijk is. Indien u echter wel een verwijsbrief heeft, dan dient u deze bij uw afspraak mee te nemen. Daarnaast zullen we u vragen om uw identiteitsbewijs (of rijbewijs) en uw Burger Service Nummer. U kan dit nummer vinden op het pasje van uw zorgverzekering, uw rijbewijs of identiteitsbewijs.

Betaling

De behandelingen voor podotherapie vallen niet onder de basis verzekering, met uitzondering van de diabetische voetzorg. Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt de nota ingediend bij uw zorgverzekeraar. Op deze site kunt u een link vinden naar de vergoedingen per verzekeraar.  Over het algemeen wordt een gedeelte van de kosten vergoed. Als u geen aanvullende verzekering hebt of indien deze podotherapie niet vergoed, dan ontvangt u de nota zelf. U kunt deze via bank of per pin voldoen.

Nota

Heeft u een vraag over uw nota of wilt u bijvoorbeeld een duplicaat dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op het nummer hieronder vermeld. Wij zoeken dan de gegevens voor u op en nemen zo spoedig mogelijk hierover contact met u op.